Ny redaktør

Anna-Mette Fjord Kristensen

Skrevet af Anna-Mette Fjord Kristensen
Mogens Nielsen har, efter 12 år på posten som redaktør på sdrfelding.dk, valgt at stoppe pr. 31/12-23. Jeg synes siden er vigtig for Sdr. Felding. Mogens har opbygget en hjemmeside og Facebook profil, som rigtig mange bruger som lokalt nyhedsmedie.
Mange års vedholdende arbejde har gjort, at man i dag – ud over nyheder der løbende tikker ind – kan finde et helt nyhedsarkiv på sdrfelding.dk. Det bliver svært at følge Mogens’ utrættelige indsats op, men jeg har sagt til Borgerforeningen og Lokalrådet, at jeg er villig til at prøve om det kan lykkes.
Måske vil jeg undervejs …..

 

lave småændringer og tilretninger, men i første omgang, vil jeg forsøge at videreføre siden som du kender den. Jeg vil fremadrettet, så vidt muligt, bringe indlæg om de ting andre borgere sender mig informationer om. Jeg vil også fylde arrangementer i kalenderen, så du fortsat kan se, hvad der sker i Sdr. Felding. Og jeg vil forsøge, ligesom Mogens, at være moderator på sdrfelding.dk Facebook siden, så det er et sted, hvor alle holder den gode tone, og hvor der er mulighed for at bakke
hinanden op i stort og småt.
Jeg håber, at byens private og virksomheder også fremover vil bruge sdrfelding.dk og tegne annoncer, for
annoncerne er det der giver økonomi til at drive siderne.
Du kan træffe mig på mail@sdrfelding.dk og tlf. 40717200.
Tak for indsatsen til Mogens, som kærligt har sendt hans sdrfelding.dk-”baby” videre. Jeg vil forsøge, at
passe godt på den.
Anna-Mette Fjord Kristensen