Få et værdibevis i Dagli`Brugsen

I Dagli`Brugsen er det muligt at få et værdibevis, som kan indløses ved køb af nytårskrudt hos Kvalitetsfyrværkeri i Kibæk. Dagli`Brugsen har valgt at sponsorerer 1.000 Kr. videre til SFGIF, som de har fået for som tak for hjælpen.
Kom til fyrværkeri-salg i Kibæk d. 27. – 31. december.
Se åbningstider her

Julepakker til familier i den tidligere Aaskov kommune

Fredag den 22. december afleverede Peter Kold, Leif Kjærside og Kristian Hansen på vegne af Lions Aaskov julepakker til familier i den tidligere Aaskov Kommune.
Der var tre biler fyldt med julepakker, som blev afleveret på Herning Kommune, der står for udleveringen til 30 familier.
Lions Aaskov ønsker alle en GLÆDELIG JUL og et rigtig GODT NYTÅR.

Giv en fælles oplevelse i julegave🎁

Klik og læs hele teksten

Overrask dine børn, børnebørn, venner, naboer eller kollegaer med en særlig gave: en tilmelding til Carlsberg Sport Cup 2024 ⚽️ Et hyggeligt indendørs fodboldstævne, hvor der er plads til ALLE – både nybegynderen, den vilde, den forsigtige, den rutinerede og dem der vil vinde hele baduljen.
For kun 400 eller 500 kr. (afhængig af rækken) får I en fælles oplevelse, som I sikkert sent vil glemme 🥳

Ny redaktør

Anna-Mette Fjord Kristensen

Skrevet af Anna-Mette Fjord Kristensen
Mogens Nielsen har, efter 12 år på posten som redaktør på sdrfelding.dk, valgt at stoppe pr. 31/12-23. Jeg synes siden er vigtig for Sdr. Felding. Mogens har opbygget en hjemmeside og Facebook profil, som rigtig mange bruger som lokalt nyhedsmedie.
Mange års vedholdende arbejde har gjort, at man i dag – ud over nyheder der løbende tikker ind – kan finde et helt nyhedsarkiv på sdrfelding.dk. Det bliver svært at følge Mogens’ utrættelige indsats op, men jeg har sagt til Borgerforeningen og Lokalrådet, at jeg er villig til at prøve om det kan lykkes.
Måske vil jeg undervejs …..

 

Read more

Afsked med redaktørpost på SdrFelding.dk

Mogens Nielsen

Skrevet af Mogens Nielsen SdrFelding.dk
Igennem ca. 12 år har jeg stået i spidsen, som redaktør for hjemmesiden SdrFelding.dk, og har nu besluttet at stoppe i stillingen pr. 31.12. 2023
Det har været utroligt spændende at være med til at opbygge et nyhedsmedie for Sdr. Felding, med både en hjemmeside og en Facebook side.
Jeg har følt en stor opbakning til projektet, både fra ejeren Sdr. Felding Lokalråd og ikke mindst fra borgere, foreninger og annoncører.
Det har været mit mål at bringe nyheder fra ….

Read more

Oplevelsesgaven 2023 🎁

Træt af altid at give sokker🧦, pander 🍳 og cremer🧴 i julegave? Så gør det!! Book en oplevelsesgave, som passer perfekt under juletræet 🎄
Dagmar Bio har 1 plads tilbage til Erik Grip koncerten (evt. 2, hvis vi sætter en stol ind) og til Anders Blichfeldt – TikTakTur 24 koncerten er der stadig få ledige pladser.

Julehygge hos FasterOikos Andelskasse

Torsdag den 14. december kl. 14.00-17.00
Tag din nabo, ven eller familiemedlem under armen og kom
ind forbi til julehygge i FasterOikos, hvor vi igen indbyder alle
til vores traditionsrige julehygge. Der vil være lækkerier til både
børn og voksne.
På gensyn i din (eller kommende) selvstændige andelskasse.
Vi glæder os til at se dig og din familie.
Julehygge-hilsner fra
Jan, Birgitte, Laila, Maja, Vibeke, Bjarne, Andreas, Kevin, Lene, Tine,
Yvonne, Helle S., Helle D., Mona, Hanna og hele bestyrelsen.
Højenvej 18 Astrup 6900 Skjern Tlf. 96 48 70 00

Flotte badminton præstationer af lokale spillere ved hjemmestævne.

Lærke og Ina

Modtaget fra Ulrik Mikkelsen SF.GIF Badminton
Det Legende Hus lagde i slutningen af november gulv til sæsonens 3. træfstævne i badminton. 178 spillere fra 17 klubber havde meldt deres ankomst og skulle spille godt 400 kampe inden alle pokaler kunne deles ud. SFGIF stillede med ikke mindre end 23 spillere til start, hvoraf mange var til stævne for første gang. Det blev en god oplevelse for samtlige af vores spillere, som alle gik fra hallen med mindst en vunden kamp. 27 timers badminton blev der spillet fra tidlig morgen til sent aften. Pga mange jævnbyrdige kampe skred tidsplanen både lørdag og søndag. Især lørdag …

Read more

Vagabond finder vinterly i Sdr. Felding

Modtaget fra Ejnar Rindom
Oluf 77 år har vandret på vejen i omkring 50 år, han har gentagende gange besøgt Sdr. Felding.
Oluf valgte i en ung alder at stå af, og har igennem årene klaret sig med den medmenneskelige støtte han møder på sin vej – Offentlig hjælp og pension har Oluf nægtet at modtage.
Som afholdsmand, vegetar og vandre i alt slags vejr, har Oluf et stærkt helbred og får sine sociale behov dækket i mødet med mennesker på sin vej – et anderledes, men rigt liv uden flere penge, end dem han får stukket i hånden af forbipasserende – Tag godt imod ham derude.